Üdv minden keresztszemezőtársnak!

Hammy / KerGiz vagyok, legalábbis a fórumokon így ismernek. :-)

Az NLC-n Hammy, az xszemes-en KerGiz néven regisztráltam, a Multiply-os oldalam címe pedig: http://kergiz.multiply.com/.

Email címeimet és egyéb elérhetőségeimet az Írj nekem! menüpont alatt találod. Írd meg a véleményed vagy kérdezz bátran, minden emailre válaszolok. :-)

Hogy mennyi ideje keresztszemezek? Attól függ, hogy hogy számítjuk... Gyermekkoromban a Centrum Áruházakban lehetett kapni kis készletecskéket, azt hiszem, négy darab, zsebkendőnyi anyag volt benne, sarkában egyszerű előnyomott virág, sárga közepű, szabályos piros szirmú, zöld levelekkel és talán pici kék kisérő virágocskákkal... Na, abból a készletből többet is megcsináltam... Meg a Gyergyókilyénfalvi keresztszemesek című könyvből egy-két nagyobb mintát, ezek egyszínűek voltak.

Aztán eltelt sok-sok év, és immáron dolgozó nőként szükség volt egy hobbira, amivel a munka után kikapcsolódhatok... Így kezdtem újra, valamikor 2000 tájékán, először Puppets-szel, kisebb ingyenmintákkal (ezeknek a műveknek a képét szándékoltan nem láthatjátok a galériámban) majd nagyobb mintákra váltottam, amiknek a mai napig szerelmese vagyok. :-) 2007. március 23-án megszületett a kisfiam, Gabi baba, (gyakran feltűnik blogomban is) aki "miatt" kevesebb időm van mostanság hímezni. Viszont stílust váltva készítettem már neki babajátékot, és még egészen bizonyosan készíteni is fogok. :-)

Remélem, oldalaimon sok hasznos információt találsz, és ha valami tetszett, vagy valami hiányzik róla, írd meg nekem.

Kellemes időtöltést!


Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker